Tour de lunger

På cykel fra Gedser til Skagen på 4 dage

I August 2020 vil Foreningen Spin for lungerne arrangere et motionscykelløb ”Tour de Lunger”, hvor der over fire dage cykles fra Gedser til Skagen (546km). Der er plads til 25 ryttere på holdet og derudover kan man også melde sig på serviceholdet.

Det er ikke et cykelløb men en motionstur. Vi følges ad hele vejen og forventer at cykle med et gennemsnit på 24-26 km/t.

De fleste med et almindeligt godt helbred kan klare turen, under forudsætning af, at du bruger mange timer på træningen i foråret og sommeren op til afgang.

Vi opfordrer til at man som minimum skal have cyklet 2000 km inden afgang, og de fleste skal helst være kørt sammen med resten af holdet.

Vi håber at man som minimum deltager i 2 af de planlagte weekendtræningsturer pr. måned.

Træningen starter 1. marts 2020 og vil være hver onsdag og en dag i weekenden.

Det forventes at rytterne investerer tid i deres træning og eventuelt i forhold til at finde sponsorater udover selve turen fra Gedser til Skagen. Det er derfor en god ide at have afklaret turen, træningen og tiden med baglandet.

Man skal kunne cykle med klikpedaler, da vi forventer at alle benytter disse under turen. Der vil være en oplæring i at benytte disse til eventuelt interesserede.

Tour de Lunger indsamler penge til foreningens arbejde for at støtte børn og unge mennesker, der har lunge- og luftvejssygdomme. Læs mere om foreningen www.spinforlungerne.dk

Rute
1 dag - Torsdag den 20. august 2020 – Gedser til Svendborg 133 km 
Afgang kl. 9.00 fra Gedser.

2 dag - Fredag den 21. august 2020 – Svendborg til Skanderborg 165 km
 Afgang fra Svendborg kl. 8.00.

3 dag - Lørdag den 22. august 2020 – Skanderborg til Aalborg 145 km
 Afgang fra Sikanderborg kl. 8.30.

4 dag - Søndag den 23. august 2020 - Aalborg til Skagen 103 km
 Afgang fra Aalborg kl. 9.00. 
Ankomst ca. kl. 14.30 i Skagen.

Ruterne kan variere en smule i forhold til km og hvor det er muligt at overnatte.

Rytter

Pris: 6.500 kr. (inklusiv 1 sæt cykeltøj, 1 taske,  overnatning og forplejning samt et motionscykelløb som Spin for lungerne vælger).

Cykel: Egen
.  

Cykelhjelm: Sort (Krav)

Service

Pris: 2.500 kr. (inklusiv overnatning og forplejning)
 Antal: 4 servicepladser (mekaniker, sygeplejerske/læge og massør) Disse skal have kørekort, da disse kører i bil, som bliver stillet til rådighed. Og 1 marschall

Sygeplejerske/læge kan evt kører med som rytter

Tilmelding: HER 

Ansøgningsfristen er 31. august 2019 men hold jer endelig ikke tilbage for at ansøge. Alle ansøger får senest svar den 15. september 2019.

Når holdet er sat, vil du modtage en invitation til introduktionsmøde, hvor alt det praktiske vedr. turen, træninger og sponsorater vil blive gennemgået.

Skulle du have yderliere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Michael Hyldal Præstekjær på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 29 86 53 71

UDVÆLGELSESKRITERIER

  1. Deltagerne skal være motiverede til at yde en indsats i forhold til at rejse penge til Foreningen Spin for lungerne. Kan fx være engagement ift. at finde sponsorer (virksomheder, privatbidrag) til turen og støtte op om sociale arrangementer.
  2. Deltagerne skal kunne afsætte tid til at træne med holdet så ofte det er muligt, helst 2 gange om ugen fra om foråret. Træningen vil som udgangspunkt foregå på Sjælland.
  3. Holdet skal have en ligelig fordeling mellem mænd og kvinder (i det omfang det er muligt).
  4. Holdet må meget gerne bestå af både nybegyndere og erfarne motionscyklister.
  5. Deltagerne kan spænde bredt aldersmæssigt (dog minimum 18 år).